ABOUT US

Polaroid 

Photobooth2u Studio

Photobooth2u Studio

Photobooth2u Studio

Photobooth2u Studio

PHOTOBOOTH TO YOU STUDIO

AS0374863-W

We bring joy to your events!!

 
Photobooth2u studio ditubuhkan pada tahun 2016.
 
Apakah maksud photobooth?
 
Photobooth adalah sebuah kiosk foto digital yang mempunyai set mesin foto layan diri dan beroperasi secara separa automatik. Perkhidmatan kami Photobooth2u tersedia di Perlis Kedah Pulau Pinang Perak kami pernah jelajah satu malysia.
 
Tujuan kami Photobooth2u adalah untuk mengembirakan dan melayan tetamu anda dengan hasil foto yang direka khusus untuk majlis anda, tetamu anda akan mempunyai cendera hati yang tidak dapat dilupakan untuk dibawa pulang bersama. Sama ada majlis, resepsi perkahwinan, acara korporat, makan malam atau acara kasual lain, kami akan berada di sana untuk menghibur tetamu anda. Mereka akan berseronok mengambil gambar dengan rakan-rakan dan keluarga mereka di acara anda bersama kami.
 
Kami menggunakan pencetak foto berkelajuan tinggi dan berkualiti tinggi, cetakan foto ini dijamin kulitinya,tak akan pudar. Bukan itu sahaja Photobooth2u akan menyediakan krew yang baik dan ramah !!! Ia akan menjadi acara yang tidak dapat dilupakan untuk tetamu anda, mereka akan ketawa pada gambar setiap kali mereka melihatnya foto yang di ambil sepanjang majlis anda.
Open chat
1
Perlukan bantuan?
Hai, boleh kami bantu anda?
Powered by